Jakob i Valby

Jakobs logbog på www - Jakob's weblog - diario güeb de Jakobo

15 september 2006

Lortet virker ikke

Selvfølgelig er der tekniske problemer lige på det tidspunkt, jeg sender beskeder ud, om at jeg er begyndt at blogge.

men jeg er tålmodig og har tiltro til at nørderne får løst problemerne snart, men det er åbenbårt noget der sker hver anden uge, for ultimo august klagede brugerne også over fejlmeddelelser.

3 Comments:

At 15/9/06 15:14, Blogger Line said...

Hej Jakob
Nåh, så lortet virker ikke?? Det ser ellers fint ud... ;-)))

Jeg har lige haft en opslidende chat i min gruppe, hvor der er 1 i gruppen som overser og modarbejder de ting vi andre skriver/kommenterer. Det er meget frustrerende når kommunikationen i den grad ikke kan fungere, selvom man prøver at skrive så udførligt som muligt...
Så vi andre 3, har vedtaget at lade tovholderen (det er hun endda også) få lov til at få fred til at skrive gruppeopgaven færdig (den skal jo afleveres idag). Og så må vi acceptere at den nok ikke er så iorden, som vi ellers ville den skulle være. Men det borger ikke godt for det kommende gruppearbejde. Men så må vi jo tage det f2f på torsdag og finde ud af hvordan det kunne gå så galt.

Vi flytter stadigvæk ting, men kl. 17 skal jeg til havnen og sælge mad til en hel masse sejlfolk fra de ca 51 træskibe der anløber i disse timer. Det er det største deltagerantal, vi har haft. Så jeg går nok lige en tur med hunden derned... Dejligt vejr iøvrigt. Så det er på tide at forlade pc'en, nu hvor jeg har siddet der i næsten 3 timer...
Knus fra Line

 
At 15/9/06 15:16, Blogger Line said...

Jeg kunne ikke finde ud af at det skulle være så svært at sende kommentarer til dig, så jeg måtte helt ind og oprette min egen blog, for ellers kunne jeg vist ikke sende til dig... ???

Så jeg har kun lige oprettet en, som hedder landpigen. Andet har jeg ikke lavet ved den blog... Hvad pokker skal man egentlig bruge den til??? hihi...

 
At 15/9/06 15:30, Blogger Jakob said...

Så må gruppedemokratiet træde i kraft. Hvis I er tre mod én, er det ganske simpelt at fratage tovholderen sin post og vælge en anden. No sweat.

Jeg har også mit hyr med dennehersens blog, som ikke er så let at bruge, som jeg troede. Måske skifter jeg til en anden, men jeg vil lige lære den atkende først.

Fx kan jeg ikke finde ud af at lægge links ind. Og måske er mine settings forkerte, men det må jeg finde ud af.

Her er vejret også godt, men det blæser en del, og gården er helt tom for mennesker.

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home