Jakob i Valby

Jakobs logbog på www - Jakob's weblog - diario güeb de Jakobo

17 september 2006

Dejlig aften på Vestegnen

Fin kamp ef drengene. de holdt stort set Esbjerg væk fra chancer, og kombinationerne fungerede tilfredsstillende. Ganske godt af Ericsson at smide to kasser ind efter gode angreb: Dommeren var ikke helt sin opgave voksen hver gang, der var et straffe til Brøndby som blev overset og et klart hjørne til os efter et fint, fint angreb, hvor deres målmand var nede og ligge for at skubbe den ud. men de fik de gule kort, de sku' ha' og var aldrig rigtig farlige.

Det var nødvendigt at mase sig gennem en syv-otte-mands politikæde for at komme på toilet eller hente Ceres. Det var da godt for dem at de ku' stå og se lidt fodbold, det må være kedeligt bare at stå dér uden anledning til at trække knipler eller bruge deres nye peberspray.

På bodegaen var stamgæsterne halvsnalrede og talte sort. Men vi fik afsluttet quizzen (3 puntos pá un servidor). Og hørte på Kim fortælle om Brøndbys 5. miniputhold for 20 år siden sådan ca., som løb med alle pointene og derfor blev sat op mod drenge, der var to år ældre.

Mit Hattrick-hold spillede uafgjort mod sydkorea i VIII.130 og ligger nu lige under stregen. Jeg tror, jeg ender midt i tabellen...

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home